perjantai 23. maaliskuuta 2018

Alussa oli tyhjä tila

Kamraatti hanke - ystävyyttä ja osviittaa hanke on Tornion Perheiden Talon uusin hanke, jota rahoitetaan Veikkauksen varoin. Hanke kestää joulukuuhun 2020. Hankemaailmassa ei kannata olla tavoitteiden kanssa vaatimaton, meidänkin tavoitteena on kaikille torniolaisille lapsille harrastus ja sitä kautta ystävä. Lisäksi järjestämme vanhemmille tietoa ja vertaistukea, mikäli lapsi tai nuori on kohdannut kiusaamista.

Minä aloitin työt 12.3.2018 intoa puhkuen ihan perusasioista, työpöydän kokoamisella. Eli alussa oli tyhjä tila, erään sini-keltaisen huonekalu jätin litteä paketti ja epäselvät kasaamisohjeet. Onneksi Perheidentalon toiminnan johtaja Merja Frantti oli  kanssani tulkkaamsassa ohjeita. Tyhjään tilaan nousi pöytä, tuoli, tietokone, tulostin, kännykkä sekä pöydällä luikertelevat  johdot. Se oli start.

Kaksi ensimmäistä viikkoa on mennyt tutustuessa Tornioon, Perheiden Talon toimintaan ja ideoimalla tulevaa. Aivoista tipahtelee välillä niin hiomattomia timantteja, että suosiolla voi ne unohtaa. Hanke on aikanaan niin hyvin kirjoitettu, että olen  heti päässyt hommaan kiinni ja la 12.5.2018 Tornioviikon aikana järjestämme yhdessä Tornion kaupungin kanssa harrastustorin, minne kaikki torniolaiset yhdistykset pääsevät esittelemään toimintaansa ja tiedottaa torniolaisia niistä kaikista mahdollisuuksista mitä täällä voi tehdä kesän aikana. 


Kaikkena olen saanut olla, karhuna Retkellä Riekkolaan. Kuvassa myös Pupu (Merja Frantti).

Kohta viikonlopun viettoon
Mira Karhu 
Kamraatti-hanke 
www.tornionperheidentalo.fi







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti